Nensebo, Etiopija
250 g
Tai labai išraiškinga kava. Tiršta natūraliai apdirbta kava iš Vakarų Arsi, Etiopijos, tai – kava, kuriai reikia didelio karščio pradiniame skrudinimo etape, kad pabaigoje kiekvienos kavos pupelės centras apskrustų. Kaip ir daugumai natūraliai apdirbtų kavų, užtikriname, kad kavos temperatūra nepakyla aukščiau nei turėtų, nes tokiu atveju kavos pupelėse liktų cukraus likučių, o mes to nenorime, nes tai paveiktų kavos skonį. Mūsų trumpo ir intensyvaus skrudinimo metodas šioje konkrečioje kavoje iš Etiopijos atsispindi intensyvaus išraiškingo skonio kavos puodelyle – lyg pilname braškių ir mėlynių.
Skonio natos: braškės, mėlynės, datulės
Regionas: West Arsi, Etiopija
Ūkis/valymo vieta: West Arsi, Etiopija
Apdirbimas: natūralus
Rūšis: Heirloom
Ūkio altitudė: 1900m
Espresso
There are no reviews yet.