Ekologiška ceremoninė Matcha

16,90 (42,25/100g) inkl. VAT

  • Aukščiausia kokybė: Autentiška ekologiška ceremonijų matcha, gaunama iš Japonijos ir puoselėjanti šimtmečių tradicijas.
  • Tradicinis paruošimas: Išsamios instrukcijos, kaip paruošti tobulą puodelį matčos, užtikrinančios sklandų ir turtingą skonį.
  • Kultūrinė patirtis: Žingsnis po žingsnio pateikiamas tradicinės japoniškos arbatos gėrimo ceremonijos atlikimo vadovas, sujungiantis jus su Japonijos kultūros šerdimi.
  • Nauda sveikatai: Matcha: gausu antioksidantų, ji skatina medžiagų apykaitą, ramybę, proto aiškumą ir natūralų detoksikaciją.
  • Ekologiška: Supakuota į 100 % perdirbamus maišelius, taip palaikant tvarią ir aplinkai draugišką praktiką.

Patirkite gilias tradicijas, išskirtinę naudą sveikatai ir įsipareigojimą užtikrinti tvarumą su mūsų ekologiška ceremonijų matcha. Nesvarbu, ar esate patyręs arbatos žinovas, ar naujokas matcha pasaulyje, ši išskirtinė arbata suteikia ramybės akimirką ir gilų ryšį su Japonijos kultūriniu paveldu. Pasimėgaukite tyru, autentišku mūsų matčos skoniu ir leiskite jai perkelti jus į ramius Japonijos arbatos laukus.

Liko 238

Nustatymai

Aprašymas

Ekologiška ceremoninė Matcha: meistriškumo ir sveikatingumo tradicija

Pasinerkite į mūsų „Organic Ceremonial Matcha“ – aukščiausios kokybės žaliosios arbatos miltelių, įkūnijančių japoniškų tradicijų ir sveikatingumo esmę. Ši išskirtinė matcha gaunama iš tyrų Japonijos arbatos laukų, kur arbatos meistrai kruopščiai augina ir renka geriausius arbatos lapelius. Rezultatas – ryškiai žali milteliai, garsėjantys švelnia tekstūra, sodriu skoniu ir daugybe sveikatai naudingų medžiagų.

Kaip paruošti tobulą puodelį:

  1. Pamatuokite: Pirmiausia bambukiniu semtuvėliu (chashaku) į tradicinį matcha dubenėlį (chawan) įberkite 1-2 g aukščiausios kokybės matcha miltelių.
  2. Persijokite: Kad arbata būtų vientisa, be gumulėlių, persijokite matcha miltelius per smulkų sietelį.
  3. Įpilkite vandens: Pašildykite vandenį iki maždaug 80 °C (175 °F). Persijotus matcha miltelius užpilkite 70-80 ml karšto vandens.
  4. Suplakite: Naudodami bambukinę plaktuvę (chasen), energingai suplakite mišinį zigzago judesiais. Plakite tol, kol paviršiuje susidarys smulkus putų sluoksnis, rodantis, kad matcha puikiai susimaišė.
  5. Mėgaukitės: Laikykite chawan abiem rankomis ir gurkšnokite matčą tiesiai iš dubenėlio. Su kiekvienu gurkšniu įvertinkite sodrų umami skonį ir gilų ryšį su tradicija.

Tradicinės japonų arbatos ceremonijos atlikimas:

Japonų arbatos ceremonija, vadinama „Chanoyu“ arba „Arbatos kelias“, yra apeiginis matcha paruošimas ir vartojimas. Tai meno forma, pabrėžianti harmoniją, pagarbą, tyrumą ir ramybę. Pateikiame supaprastintą vadovą, kaip patirti šį laikui nepavaldų ritualą:

  1. Paruošimas: Apipavidalinkite visus reikiamus indus (chawan, chashaku, chasen). Pradėkite kruopščiai valyti kiekvieną indą, simbolizuojantį dulkių pašalinimą ir proto bei dvasios paruošimą.
  2. Patiekimas: Šeimininkas į chawan įberia matcha, įpila karšto vandens ir suplaka į putų mišinį. Tada dubenėlis svečiui paduodamas abiem rankomis, taip parodant pagarbą ir nuolankumą.
  3. Priėmimas: Svečias priima dubenėlį, grožisi jo meistriškumu, šiek tiek jį pasuka, kad negertų iš priekio, ir gurkšteli. Šis veiksmas atliekamas sąmoningai, mėgaujantis sodriu matcha skoniu ir apgalvotu paruošimu.
  4. Apmąstymas: Išgėrus arbatą, šeimininkas ir svečias tylos akimirką pamąsto apie arbatos grožį, aplinką ir ramų ryšį, kuriuo jie dalijasi.

Nauda sveikatai:

Mūsų ekologiška ceremonijų arbata „Matcha“ yra ne tik kultūros vertybė, bet ir sveikatai naudingų medžiagų šaltinis:

  • Priturtinta antioksidantais: Matcha turi daug katechinų, ypač EGCG, kurie pasižymi kovojančiomis su vėžiu savybėmis ir gebėjimu kovoti su laisvaisiais radikalais.
  • Skatina medžiagų apykaitą: Matcha padeda reguliuoti svorį, nes skatina kalorijų deginimą ir riebalų oksidaciją.
  • Didina ramybę: Matcha sudėtyje esanti aminorūgštis L-teaninas skatina atsipalaidavimą ir ramų budrumą, atsverdamas stimuliuojantį kofeino poveikį.
  • Natūraliai detoksikuoja: Dėl didelio chlorofilo kiekio matcha veikia kaip natūrali detoksikacinė priemonė, valanti organizmą nuo kenksmingų toksinų.
  • Gerina susikaupimą: Unikalus kofeino ir L-teanino derinys suteikia ilgalaikės energijos, didina proto aiškumą ir susikaupimą, todėl šis gėrimas idealiai tinka koncentracijai ir produktyvumui didinti.

Tvarumas:

Esame tvirtai įsipareigoję siekti aplinkos tvarumo. Mūsų matcha pakuojama į 100 % perdirbamus maišelius, o tai rodo mūsų įsipareigojimą saugoti planetą. Rinkdamiesi mūsų matčą ne tik mėgaujatės prabangia arbata, bet ir remiate ekologišką veiklą, kuri prisideda prie sveikesnio ir ekologiškesnio pasaulio kūrimo.

Papildoma informacija

  • Svoris
    0,04 kg
Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Atsiliepimų dar nėra.

Jūsų krepšelis
0