Malta ciberžolė, ekologiška
Ciberžolė yra imbierų šeimos augalas. Jos šakniastiebis (požeminis stiebas) naudojamas kaip kulinarinis prieskonis ir tradicinis vaistas.
Istoriškai ciberžolė buvo naudojama ajurvedoje ir kitose tradicinėse Indijos medicinos sistemose, taip pat Rytų Azijos medicinos sistemose, tokiose kaip tradicinė kinų medicina. Indijoje ji tradiciškai buvo naudojama esant odos, viršutinių kvėpavimo takų, sąnarių ir virškinimo sistemos sutrikimams.
Šiandien ciberžolė yra rekomenduojama kaip maisto papildas esant įvairioms ligoms, įskaitant artritą, virškinimo sutrikimus, kvėpavimo takų infekcijas, alergijas, kepenų ligas, depresiją ir daugelį kitų.
Įprastai ciberžolė yra kario miltelių pagrindinė sudedamoji dalis. Kurkuminas yra pagrindinis ciberžolės komponentas, o ciberžolės poveikis dažniausiai priskiriamas kurkuminoidams (kurkuminas ir kitos medžiagos). Kurkuminas suteikia ciberžolei geltoną spalvą. Mūsų ciberžolės milteliai yra iš Indijos. Skonis yra gana intensyvus, todėl pradėkite nuo nedidelio kiekio ir padidinkite jį, kai įprasite. Smagiai eksperimentuokite su šia auksine šaknimi! Ji gali būti naudojama įvairiuose kariuose. Taip pat ji yra geriama maišant su karvės pienu ar augaliniu pienu. Grynas veganiškas dangiškas ir sveikas prieskonis tiesiai iš Indijos.
Ciberžolės maisto papildai gaminami iš džiovinto šakniastiebio ir paprastai turi kurkuminoidų. Iš ciberžolės taip pat gaminama pasta įvairioms odos problemoms.
Naudokite paskaninti ryžių patiekalus, mirkomuosius padažus, daržoves bei padažus arba galite panaudoti ruošiant populiarųjį ,,auksinį pieną”. Mūsų ciberžolė auga Indijoje. Intensyviai geltonos spalvos prieskonis ten naudojamas jau daugiau nei 4000 metų.
Auksinio Pieno Latte Receptas:
Skanus ir Maistingas Auksinio Pieno Latte Receptas
Atskleiskite senovinę gerovės paslaptį su mūsų ekologiškais ciberžolės milteliais, paruošdami raminantį Auksinio Pieno Latte. Šis ajurvedinis gėrimas sujungia gydomąją ciberžolės galią su jaukiu pieno ir prieskonių skoniu, siūlydamas tobulą skonio ir sveikatos naudų derinį.
Ingridientai:
- 1 puodelis pieno (gyvūninės ar augalinės kilmės)
- 1 arbatinis šaukštelis ekologiškų ciberžolės miltelių
- 1/2 arbatinio šaukštelio cinamono miltelių
- 1/4 arbatinio šaukštelio imbiero miltelių
- 1 šaukštas medaus ar klevų sirupo
- Žiupsnelis juodųjų pipirų (pagerina ciberžolės įsisavinimą)
- Pasirinktinai: žiupsnelis kajeno pipirų aštriam skoniui
Instrukcijos:
- Mažame puode šildykite pieną vidutinėje kaitroje, kol taps šiltas, bet neužvirs.
- Įdėkite ciberžolės miltelius, cinamono miltelius, imbiero miltelius ir juoduosius pipirus.
- Nuolat maišykite, kad visos sudedamosios dalys gerai susijungtų.
- Sumažinkite kaitrą ir leiskite mišiniui virti 3-5 minutes.
- Nuimkite nuo ugnies ir nukoškite latte į puodelį.
- Pagal skonį saldinkite medumi ar klevų sirupu.
- Mėgaukitės savo Auksinio Pieno Latte karštu ir pajuskite jo šilumą ir gerovę.
Kodėl Auksinio Pieno Latte?
Mūsų Auksinio Pieno Latte yra ne tik skanus gėrimas, bet ir sveikatos naudos šaltinis. Ekologiškos ciberžolės ir kitų prieskonių derinys padeda mažinti uždegimus, stiprinti imunitetą ir skatinti virškinimo sveikatą. Puikiai tinka jaukiai vakarui ar gaiviai ryto pradžiai, šis latte taps jūsų mėgstamu gėrimu, derinant skonius ir gerovę.
Patirkite mūsų ekologiškų ciberžolės miltelių gerumą, įtraukdami šį Auksinio Pieno Latte į savo kasdienę rutiną. Mėgaukitės tradicija, skoniu ir naudomis su kiekvienu gurkšniu.
KIlmės šalis:
Indija
Sudėtis:
džiovinta, sumalta ciberžolės šaknis iš ekologinio ūkio.
Alergenai:
gali turėti ciberžolės gabaliukų pėdsakų.
Laikymo sąlygos:
vėsioje sausoje vietoje.
Vidutinė maistinė vertė 100g
Energinė vertė (kj/kcal) | 1533/367 |
Riebalai | 9.9 g |
iš jų sočiųjų | 2.9 g |
Angliavandeniai | 58.2 g |
iš jų cukrų | 57.6 g |
Skaidulinės medžiagos | 6.7 g |
Baltymai | 7.8 g |
Druska | 0.095 g |
There are no reviews yet.