Indiškų prieskonių Garam Masala mišinys
Indiškų prieskonių mišinys (rankų darbo).
Indiškuose daržovių arba mėsos patiekaluose kaip prieskonis dažnai naudojama Garam Masala.
Mūsų Garam Masala yra miltelių pavidalo. Garam Masala paprastai naudojama kaip vienas prieskonis, bet kartais gali būti maišoma ir su kitais prieskoniais. Garam Masala yra maltų prieskonių mišinys, kuris plačiai naudojamas indiškoje virtuvėje. Prieskoniai Garam Masala mišiniui įprastai yra paskrudinami dėl intensyvesnio skonio ir aromato. Žodis ,,masala” reiškia “prieskoniai”, o ,,garam” reiškia “aštrus”. Mūsų Garam Masala milteliai yra be glitimo, tinkami veganams ir vegetarams.
Garam Masala prieskoniai naudojami daugelyje vegetariškų ir veganiškų patiekalų, daržovių sriubų, taip pat mėsos patiekalų.
Pagrindinis mūsų Garam Masala išskirtinumas – rankų darbo.
Gaminimas su Garam Masala prieskoniais
Garam Masala prieskonių mišiniu paprastai patiekalai pagardinami gaminimo pabaigoje, kad ne tik patiekalas įgautų skonio, bet ir pats skonis sustiprėtų. Prieskoniais taip pat galima pabarstyti patiekalą jau dubenėlyje.
Kilmės šalis:
Indija.
Sudėtis:
kalendra, kmynai, gvazdikėliai, cinamonas, juodieji pipirai, kobros šafranas, juodųjų akmenų milteliai, didysis kardamonas, žvaigždėtasis anyžius, raudonosios aitriosios paprikos, sezamas, muskato riešutas, paprikos sėklos, juodųjų kmynų sėklos, druska, ciberžolė, Indijos lauro lapai.
Laikymo sąlygos:
vėsioje sausoje vietoje.
Alergenai:
Kiaušiniai | nėra |
Žemės riešutai | nėra |
Žuvis | nėra |
Glitimo turintys javai | nėra |
Vėžiagyviai | nėra |
Pienas, Laktozė | nėra |
Lubinai | nėra |
Riešutai | nėra |
Salieras | nėra |
Garstyčios | nėra |
Sezamas | nėra |
Soja | nėra |
Sieros dioksidas ir sulfitai (daugiau kaip 10mg/kg arba 10 mg/l SO2) |
ne |
Moliuskai | nėra |
There are no reviews yet.