Maltas imbieras, ekologiškas
Ekologiški imbiero milteliai iš Nepalo yra universalus ir aromatingas prieskonis, suteikiantis jūsų kulinariniams kūriniams tvirtą, šiltą ir šiek tiek pipirinį skonį. Mūsų imbieras auginamas derlingose Nepalo žemėse, naudojant tradicinius ekologiškus ūkininkavimo metodus, užtikrinančius aukščiausią kokybę ir grynumą. Šaknys kruopščiai atrenkamos, valomos, džiovinamos ir smulkinamos, kad būtų pagaminti milteliai, kuriuose nėra jokių priedų ir konservantų. Šis kruopštus procesas išsaugo eterinius aliejus ir natūralų imbiero gėrį, suteikdamas stiprų ir skanų prieskonį, kuris pagardina tiek saldžius, tiek pikantiškus patiekalus.
Sveikatos privalumai:
Turtingas antioksidantų ir bioaktyvių junginių, ekologiški imbiero milteliai suteikia daugybę sveikatos privalumų. Jie žinomi dėl savo priešuždegiminių savybių, kurios gali padėti sumažinti sąnarių skausmą ir raumenų skausmą. Imbieras taip pat garsėja savo virškinimo privalumais, padedantis sumažinti pykinimą, virškinimo sutrikimus ir pilvo pūtimą. Be to, jis palaiko imuninę sveikatą, padedant apsisaugoti nuo peršalimo ir infekcijų. Įtraukus ekologiškus imbiero miltelius į savo mitybą, galite prisidėti prie bendros gerovės ir gyvybingumo.
Kulinarinis naudojimas:
Ekologiški imbiero milteliai yra pagrindinis ingredientas įvairiose pasaulio virtuvėse. Jie gali būti naudojami sriuboms, troškiniams ir karštam prieskoniui suteikti, suteikiant gylį ir sudėtingumą skoniui. Jie taip pat puikiai tinka kepiniams, suteikiant sausainiams, pyragams ir duonoms išskirtinį šilumą. Norėdami gaivinančio gėrimo, pridėkite arbatinį šaukštelį imbiero miltelių prie karšto vandens su medumi ir citrina, sukurdami raminančią imbiero arbatą, kuri puikiai tinka šaltoms dienoms arba kaip virškinimo pagalba po valgio. Imbiero miltelių universalumas daro juos esminiu ingredientu bet kurioje virtuvėje.
Receptas: Morkų sriuba su imbieru
Ingredientai:
- 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 didelis svogūnas, smulkintas
- 2 skiltelės česnako, smulkintos
- 1 šaukštas ekologiškų imbiero miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis maltos kumino
- 1/2 arbatinio šaukštelio maltos cinamono
- 6 didelės morkos, nuluptos ir susmulkintos
- 4 puodeliai daržovių sultinio
- Druska ir pipirai pagal skonį
- Šviežios petražolės papuošimui
Instrukcijos:
- Įkaitinkite alyvuogių aliejų dideliame puode ant vidutinės ugnies. Pridėkite smulkintą svogūną ir česnaką, ir kepkite, kol suminkštės.
- Įmaišykite ekologiškus imbiero miltelius, maltą kuminą ir maltą cinamoną, ir kepkite dar vieną minutę, kol aromatas atsiskleis.
- Pridėkite smulkintas morkas ir daržovių sultinį. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite, kol morkos suminkštės, apie 20 minučių.
- Naudokite rankinį trintuvą sriubai išlyginti iki vientisos konsistencijos. Arba perkelkite sriubą partijomis į trintuvą ir trinkite, kol bus glotni.
- Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
- Patiekite karštą, papuoštą šviežiomis petražolėmis.
Klientai turėtų pasirinkti ekologiškus imbiero miltelius iš Datules dėl aukščiausios kokybės ir etinio tiekimo. Datules yra įsipareigojusi tiekti produktus, kurie ne tik yra skanūs, bet ir tvarūs. Mūsų ekologiški imbiero milteliai gaunami tiesiogiai iš mažų ūkininkų Nepale, užtikrinant sąžiningos prekybos praktiką, kuri palaiko vietos bendruomenes. Pirkdami iš Datules, jūs gaunate ne tik aukščiausios kokybės produktą, bet ir prisidedate prie ūkininkų gerovės bei tradicinių ūkininkavimo metodų išsaugojimo.
Kilmės šalis:
Nepal
Sudėtis:
džiovinta imbiero šaknis, sumalta.
Laikymo sąlygos:
vėsioje sausoje vietoje.
There are no reviews yet.