Baltieji pipirai
100g
Nors baltieji pipirai iš pirmo žvilgsnio neatrodo kaip pipirai, pauostę suprasite, kad tai tikrai pipirai.
Mūsų pipirų derlius nuimamas pipirams pilnai sunokus. Tuomet pipirai mirkomi vandenyje ir atskiriami nuo odos ir minkštimo. Taip išsaugoma aitrioji sėklos medžiaga, o skonio profilis be minkštimo eterinių aliejų sumažėja. Todėl baltieji pipirai yra žymiai aštresni, bet mažiau turi skonio.
Baltieji pipirai ypač populiarūs šviesiuose patiekaluose. Malti baltieji pipirai pagardina šviesios spalvos padažus ar šviesią mėsą, nors jų vizualiai nesimato.
Sudėtis:
baltieji pipirai.
Kilmės šalis:
Indija.
Vidutinė maistinė vertė 100g
Energinė vertė (kj/kcal) | 1382/326 |
Riebalai | 2.1 g |
iš jų sočiųjų | 0.5 g |
Angliavandeniai | 64.3 g |
iš jų cukrų | 61 g |
Baltymai | 10.4 g |
Druska | 0 g |
There are no reviews yet.