Trijų rūšių malta paprika, ekologiška
Mūsų puiki malta paprika yra trijų rūšių: saldžioji, rūkyta ir aitrioji. Be vengriškos maltos paprikos ispaniška malta paprika taip pat labai populiari, ir ne be reikalo. Ispanai savo maltą papriką vadina „Pimentón de la Vera” , o ji pagaminta iš sunokusių raudonųjų paprikų, yra vaisinė ir aromatinga bei puikiai tinka visuose patiekaluose.
Į šį pasiūlymą įeina po dėžutę visų trijų skonių maltos paprikos. Kad visada turėtumėte po ranka būtent tokią, su kuria gaminate tą dieną.
Kaip gaminama malta paprika?
Paprikos iš ekologinio ūkio po derliaus nuėmimo džiovinamos ore ir po to susmulkinamos. Naudojamas tik raudonas paprikos minkštimas. Ir sėklos, ir kotelis pašalinami.
Kur vartojama malta paprika?
Papriką galima gausiai naudoti tiek gaminant maistą, tiek prieskoniuose. Tik kepant aliejuje keptuvėje reikia būti atsargiems. Tokiu atveju paprikos milteliai gali tapti kartaus skonio dėl didelės kaitros. Kitais atvejais malta paprika yra labai universalus prieskonis virtuvėje. Ji dažnai naudojama tiek šaltuose, tiek karštuose patiekaluose, taip pat patiekalams nudažyti, pavyzdžiui, norint, kad padažai būtų ryškios, raudonos spalvos.
Į pasiūlymą įeina šios trys rūšys:
Saldžioji malta paprika, ekologiška
Vokietijoje malta saldžioji paprika yra populiariausia maltos paprikos rūšis. Kaip rodo pavadinimas, malta saldžioji paprika yra mažiau aitri ir užburia savo puikiu, vaisiniu ir švelniai aitriu skoniu. Norint pasiekti šį labiau saldų skonį, pašalinamas stiebas ir sėklos, taip pat paprikos pertvaros. Be to, mūsų maltų saldžiųjų paprikų milteliai yra visiškai be priedų, todėl galite būti tikri, kad jie yra 100% natūralūs. Nėra jokių glutamatų, kitų skonio stipriklių, glitimo ir jokių dirbtinių priedų ar konservantų. Mūsų nuomone, malta saldžioji paprika geriausiai dera su šiais patiekalais: salotomis, varške, sūriu, padažais, daržovėmis, makaronais, ryžiais, tofu, žuvimi ir mėsa.
Aitrioji malta paprika, ekologiška
Aitriosios paprikos milteliai, kaip rodo pavadinimas, yra aitresni nei kiti dveji mūsų paprikos milteliai ir užburia švelniai saldžiu ar švelniai aštriu skoniu. Be to, mūsų maltos paprikos milteliai yra visiškai be priedų, todėl galite būti tikri, kad jie yra 100% natūralūs. Nėra jokių glutamatų, kitų skonio stipriklių, glitimo ar jokių dirbtinių priedų ar konservantų. Nuėmus ekologiškai užaugintų paprikų derlių, jos išdžiovinamos ore ir po to smulkinamos. Aitrios paprikos milteliams pagaminti naudojamas ne tik raudonas paprikos minkštimas, bet ir sėklos bei pertvara. Paprikos miltelių aitrumo lygis priklauso nuo to, kiek sunaudojama paprikos sėklų. Kuo lengvesni milteliai, tuo aitresni jie paprastai būna. Mūsų nuomone, malta aitri paprika geriausiai dera su šiais patiekalais: Paela, sūriu, padažais, daržovėmis, makaronais, ryžiais, tofu, čili troškiniu.
Rūkyta malta paprika, ekologiška
100% malta ekologiška paprika.
There are no reviews yet.