Saldžioji malta paprika, ekologiška
Vokietijoje malta saldžioji paprika yra populiariausia maltos paprikos rūšis. Kaip rodo pavadinimas, malta saldžioji paprika yra mažiau aitri ir užburia savo puikiu, vaisiniu ir švelniai aitriu skoniu. Norint pasiekti šį labiau saldų skonį, pašalinamas stiebas ir sėklos, taip pat paprikos pertvaros. Be to, mūsų maltų saldžiųjų paprikų milteliai yra visiškai be priedų, todėl galite būti tikri, kad jie yra 100% natūralūs. Nėra jokių glutamatų, kitų skonio stipriklių, glitimo ir jokių dirbtinių priedų ar konservantų.
Trijų rūšių malta paprika
Kaip gaminama malta paprika?
Kai nuimamas ekologiškų paprikų derlius, jos džiovinamos ore ir po to susmulkinamos. Naudojamas tik raudonas paprikų minkštimas. Ir sėklos, ir kotelis pašalinami.
Kur naudojama malta paprika?
Maltą papriką galima daug kur naudoti, tiek gaminant maistą, tiek prieskonius. Tik kepant aliejuje keptuvėje reikia būti atsargiems. Šiuo atveju paprikos milteliai gali tapti kartaus skonio dėl didelės kaitros. Visais kitais atvejais ji yra labai universali virtuvėje. Tai reiškia, kad ji dažnai naudojama tiek šaltiems, tiek karštiems patiekalams gaminti, taip pat patiekalams dažyti. Pavyzdžiui, norint, kad padažai būtų ryškios raudonos spalvos.
Mūsų nuomone, malta saldžioji paprika geriausiai dera su šiais patiekalais: salotomis, varške, sūriu, padažais, daržovėmis, makaronais, ryžiais, tofu, žuvimi ir mėsa.
Sudėtis:
100% malta ekologiška paprika.
There are no reviews yet.