Karališki anakardžių riešutai, Maharadžos Premium

18,00 inkl. VAT

  • Rankomis rinkti iš geriausių Indijos sodo sodų dėl aukštos kokybės
  • Žinomi dėl didelio dydžio, turtingo skonio ir patenkinančio krosnio
  • Kiekvienas kasavas įkūnija amžių tradicijas auginimo ir žinių srityje
  • Puikiai tinka leisti sau prabangią užkandžių patirtį arba praturtinti savo mėgstamus receptus
  • Patirkite skonio ir kokybės viršūnę su mūsų Premium Indijos kasavomis
  • Veganų ir be gliuteno
Svoris

Aprašymas

Karališki anakardžių riešutai, Maharadžos Premium

„Kasavos tikriausiai yra populiariausias klasikinis riešutų variantas. Ar žinojote, kad, griežtai kalbant, kasavos nėra riešutai, o spalvingai subtilūs branduoliai? Tačiau nepaisant to, ar tai būtų riešutai ar branduoliai, mūsų kasavos turi trapią, traškiančią tekstūrą ir savo šiek tiek sviestuotas aromatas žavi visus kasavų mėgėjus.

Įženkite į Indijos spalvingą audinį su mūsų Premium Indijos kasavomis, atidžiai parinktomis iš kasavų auginimo širdies. Rankomis rinktos iš geriausių Indijos sodų, šios kasavos simbolizuoja prabangą ir prabangą. Žinomos dėl savo didelio dydžio, skonio ir krosnio, mūsų Premium Indijos kasavos yra liudijimas apie nepakartojamą Indijos ūkininkų ekspertizę, kurie per kartas tobulino kasavų auginimo meną. Nuo saulės paliestų laukų Goa iki plečiasi plantacijų Keralos, kiekviena kasava pasakoja istoriją apie tradiciją, aistrą ir nepakenčiamą kokybę.

Mūsų Premium Indijos kasavos žavi savo galingu skonio profilu ir patenkinančiu krosniu, idealiai tinkančiu mėgautis vieną ar pridėti dekadentinį prieskonį jūsų kulinariniams kūriniams. Pasišventęs prabangos skoniui ir skonių aistrą, kviečiame jūsų skoniui skirti dėmesį su Dattelmann, kur kiekviena kasava pasakoja istoriją apie paveldą, skonį ir malonumą.

Kas skiria Premium Maharadža Kasavas nuo kitų kasavų?

Dattelmann Premium Indijos kasavos siūlo mūsų reikliausiems klientams nepakartojamą skonio patirtį. Indijoje pagamintos kasavos pasižymi dideliu dydžiu, intensyviu skoniu ir traškia tekstūra. Rankomis rinktos iš geriausių Indijos plantacijų, šios kasavos yra daugiausia amžių senumo auginimo technikų ir tradicijų rezultatas. Šie prabangūs produktai simbolizuoja prabangą ir kokybę, puikiai tinkamus klientams, ieškantiems pamirštinos kulinarinės džiaugsmo.

Kokia yra geriausia būdas naudoti Premium Maharadža kasavas?

Paprastiausias būdas mėgautis branduoliais yra juos naudoti tiesiai iš pakelio. Bet kasavos yra tikras virtuvės visureigis – ar tai būtų muslis, keptos ant prieskonių patiekalų ar kepti, Cashews Maharaja Premium yra labai universalūs. Kasavos taip pat yra labai populiarios veganų virtuvėje. Dėl jų neutralaus skonio profilio ir mažo skaidulų tankio, branduoliai lengvai pridedami prie pieno, jogurto, grietinės sūrio, sūrio, desertų kremų ar žalių tortų.”

Anakardžių riešutai – puikus užkandis sportuojantiems?

Anakardžių riešutuose esančios maistinės medžiagos yra puikios . Jie yra aukštos kokybės augalinių baltymų šaltinis, 100 g riešutų galima rasti net 18 g baltymų. Anakardžiai taip pat turi aukštos kokybės magnio, kalio ir cinko, taip pat nemažą dalį amino rūgšties – triptofano. Triptofanas mūsų organizme virsta laimės hormonu serotoninu. Tai reiškia, kad mūsų anakardžiai suteikia jums gerą nuotaiką ir labai gardų skonį!

Sudėtis:

100% anakardžių riešutai

Laikymo sąlygos:

Sausoje vėsioje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių


Alergenai:

Kiaušiniai nėra
Žemės riešutai nėra
Žuvis nėra
Glitimo turintys javai nėra
Vėžiagyviai nėra
Pienas, Laktozė nėra
Lubinai nėra
Riešutai yra*
Salieras nėra
Garstyčios nėra
Sezamas nėra
Soja nėra
Sieros dioksidas ir sulfitai
(daugiau kaip 10mg/kg arba 10 mg/l SO2)
ne
Moliuskai nėra

*Gali būt migdolų, lazdyno, pekano, braziliškų, graikinių, makadamijos riešutų, anakardžių pėdsakų.


 

Originalas: Indija

Papildoma informacija

  • Svoris
    N/A
  • Svoris

    1kg, 500g

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Atsiliepimų dar nėra.

Jūsų krepšelis
0