10 mėgstamiausių Dattelmann veislių – Datulės pasirinkimas (2x1kg, 7x 800g, 1x500g)
Tiek daug datulių rūšių ir visos nepaprastai skanios! Mes suprantame, jog gali būti sunku išsirinkti mėgstamiausią datulių rūšį, todėl sukūrėme rinkinį iš dešimties pačių mėgstamiausių. Šis rinkinys suteiks galimybė išbandyti: Sukari Soft(800g), Khidri (800g), Safavi(800g), Mabrum(800g), Mazafati (500g), Medjool (1kg), Ajwa (800g), Bawalini (800g), Astaka (800g) ir Deglet Nour(1000g).
Kartais datulių rūšys rinkinyje gali būti pakeistos kitomis rūšimis.
Kokios datulių laikymo sąlygos ir kokioje temperatūroje jos skaniausios?
Datulės visada turėtų būti laikomos sandariai, kad nesudžiūtų. Jeigu tik įmanoma, mes rekomenduojame datules laikyti šaldiklyje.
Minkštos datulės (Bawalini, Astaka, Sukari Soft)
– Visada laikykite šaltai, jei įmanoma, šaldiklyje.
Jos skaniausios tiesiai iš šaldytuvo ar šaldiklio!
Pusiau minkštos datulės (Medjool, Anbara, Sukari Chewy)
– Iki 5 mėnesių laikyti šaldytuve.
– 5-12 mėnesius šaldiklyje.
Galima valgyti šaltas arba kambario temperatūros.
Kietos / tvirtos datulės (Mabroom, Kabar, Ajwa)
– iki vieno mėnesio: kambario temepratūroje.
– iki 5 mėnesių: šaldytuve.
– 5-12 mėnesius: šaldiklyje.
Geriausia valgyti kambario temepratūros, priešingu atveju bus labai kietos.
There are no reviews yet.